LEVERANS TILL HÄGERNEHOLMSHALLEN, TÄBY

Täby kommuns nya idrottshall – Hägerneholmshallen – har investerat i ett komplett resultatsystem från OnScreen.Installationen består av en stor LED-skärm som möjliggör att huvudhallen i arenan dels kan användas som en idrottshall för skolan, användas även som en aula och dels för den anrika innebandyklubben Täby FC att spela sina matcher här och kommer att få värdskapsuppdraget att driva hallen på kvällar och helger samt sköta cafeteria alla dagar.


Hägerneholmshallen som är på 3 200 kvadratmeter har plats för en läktare för 500 åskådare. Arenan får även den senaste tekniken för innebandyspel med vårt eget OnScreen SportSystem, ett interaktivt resultatsystem för innebandyspel på högsta nivå med möjlighet att spela såväl inhemska som internationella matcher med TV-skärmar i alla omklädningsrum som visar pausvilan enligt SIBF.


LED-skärmen har en finare pixelupplösning på 4.8mm pixel och är 6x3m stor.

82 visningar0 kommentarer

OnScreen AB är ett belysningsföretag i teknikens framkant som utvecklar, tillverkar och marknadsför belysningsarmaturer för både ute- och inomhusbruk, med svensk design för offentlig miljö och kräsna konsumenter

PRODUKTER

KUNDSERVICE

KONTAKT

OnScreen AB

Exportgatan 13
SE602 28 Norrköping

+46 (0) 11 12 20 02

info@on-screen.se

Följ oss på sociala medier

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • Vit Instagram Ikon
  • White YouTube Icon

© 2003- 2020 Copyright OnScreen AB