Lägre energiförbrukning och höjd säkerhet på INGO´s obemannade bensinstationer med ny LED belysning!


INGO´s filosofi är enkel - Lågt pris till alla

Sedan starten 1978 har INGO arbetat med filosofin att ingen ska behöva betala mer än nödvändigt för att tanka sin bil. Idag har INGO över 370 stationer i Sverige och Danmark.

Under 38 år har INGO trimmat och skalat bort allt onödigt och överflödigt utan att för den sakens skull tumma på kvaliteten. Varje detalj på deras stationer är noggrant uttänkt och standardiserad. Hos INGO finns bara exakt det som måste finnas för att du ska kunna tanka din bil, ingenting annat. Det är det som är hemligheten om man vill vara snabb och alltid kunna erbjuda ett lågt pris till alla.


INGO är en del av kanadensiska Alimentation Couche-Tard, Inc. INGO är därmed en del av ett nätverk med över 8100 stationer som välkomnar mer än 30 miljoner besökare varje vecka.

”OnScreen levererar LED armaturer till samtliga INGO stationer i Sverige”

Bensinstationskedjan INGO i Sverige har installerat våra OnScreen LEDingo63s LED-armaturer. Resultatet har blivit dramatiskt bättre ljusförhållanden och reducerad energiförbrukning och miljöpåverkan.


70 % energibesparing har uppnåtts och det främsta skälet till att välja OnScreen LEDingo63s är att de uppfyller alla specifikationer, till exempel reducerad klimatpåverkan, betydande energibesparingar och är enkel att installera, ovanpå detta ger OnScreen LEDingo63s en del andra användbara fördelar, som minskade underhållskostnader på grund av sin långa livslängd och ett bättre ljus.


Belysningsnivåer och enhetlighet kommer även att ge utdelning i bättre säkerhet och trygghet, med de nya LED armaturerna får man ett enastående ljuskvalitet, som höjer säkerheten, man kan identifiera föremål och personer på övervakningskamerorna mycket bättre, då skuggor och reflexer har minskat. Man slipper det gulaktiga ljuset från den tidigare belysningen och får ett mera dagsljusliknande ljus, vilket ger kunderna en större känsla av trygghet och säkerhet, bensinstationen upplevs ljusare och mer komfortabel.


Armaturen OnScreen LEDingo63s

Den mycket effektiva LEDingo63 är utformad för bensinstation tak och tillämpningar med låg takhöjd. LEDingo63 ger enastående ljuskvalitet och en mycket lång livslängd. Minskade kostnader för underhåll, utbyte och energikostnader innebär en kort återbetalningstid, vilket gör LEDingo63 till ett lysande exempel på hur företag kan spara pengar genom att välja miljöanpassade produkter. En rörelsedetektor inbyggd i armaturen möjliggör ytterligare energibesparingar.


• 100 % ljus när närvarosensorn aktiveras. När den inte aktiveras och sensorns fördröjningstid har gått ut (5 min) reglerar armaturen ner till en rest-ljusnivå på 30 % och behåller detta värde till nästa aktivering av sensorn.

56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

OnScreen AB är ett belysningsföretag i teknikens framkant som utvecklar, tillverkar och marknadsför belysningsarmaturer för både ute- och inomhusbruk, med svensk design för offentlig miljö och kräsna konsumenter

PRODUKTER

KUNDSERVICE

KONTAKT

OnScreen AB

Exportgatan 13
SE602 28 Norrköping

+46 (0) 11 12 20 02

info@on-screen.se

Följ oss på sociala medier

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • Vit Instagram Ikon
  • White YouTube Icon

© 2003- 2020 Copyright OnScreen AB