NKPG MINI II LED

NKPG MINI II SERIE

En stolparmatur med LEDIL-linser för utmärkta belysningsegenskaper och ett behagligt ljus med PHILPS FORTIMO LED, perfekt för gator, gångvägar, cykelvägar och Elljusspår

UPPDATERAD MED DEN SENASTE LED-TEKNIKEN FRÅN PHILIPS  

 

Svensktillverkad gatuarmatur, med den senaste LED-teknologin där vi använder LED-modul från Philips som på många vis är ett stort genombrott inom belysningsbranschen. Den höga ljuskvaliteten gör våra vägar säkrare och effektiviteten hjälper städer att sänka sin energiförbrukning utan att kompromissa med ljuskvalitet och energieffektivitet. Högeffektiv gatuarmatur som finns med en rad olika watt effekter med ljusflöden från 2285 upp till 18 000 lumen. Egentillverkade kylprofiler från SAPA Sverige med optimal kylförmåga för bästa prestanda. Universellt fäste som enkelt monteras på stolptopp eller stolparm med möjlighet till justering i båda lägen.  

 

Constant Light Output (CLO)

NKPG Mini kan programmeras till att behålla ljusflödet på en förutbestämd konstant nivå över hela livslängden genom att öka strömmen med tiden för att kompensera för den naturliga ljusflödesnedgången. Detta eliminerar "överbelysning" i början och innebär ytterligare energibesparingar. CLO är möjligt genom att strömtillförseln förprogrammeras att öka under en angiven tid. På så vis kompenserar den ökade strömtillförseln för diodernas ljusnedgång.

 

LEDiL-linser för bästa ljuskomfort

NKPG Mini´s verkligt platta design motverkar uppljus och de olika optikerna klarar alla belysningsstandarder och och krav. Armaturen kan justeras i olika vinklar för att optimera ljusdistributionen vid olika väggeometrier. Alla LEDiL-linser är optimerade för maximalt stolpavstånd, maximalt ljus inom arbetsområdet, maximal ljusstyrkeklass och maximal bländningsklass vid givna vägförhållanden. Med ett urval av olika linser i portföljen så löser du funktionalitet, driftekonomi och ljuskomfort – samtidigt som du möter kraven i gällande standard (EN 13201).

Nattsänkning Custom är flexibelt och kan programmeras helt enligt kundens önskemål

Genom ljusreglering är det möjligt att spara stora mängder energi. Under sena kvällar och nätter är ofta behovet av fullt upplysta gator och andra utomhusmiljöer mindre. Att släcka ner belysningen helt kan dock göra att människor känner sig otrygga. Med hjälp av nattsänkning kan stora energibesparingar göras utan att belysningen behöver släckas. De olika system vi använder för ljusreglering utomhus är integrerade i varje armaturs driftdon och sköter sig själva. Nattsänkningen är flexibelt och kan programmeras helt enligt kundens önskemål. Systemet erbjuder upp till 5 flexibla ljusnivåer som kan sättas för valfri tid. Detta möjliggör mycket låga ljusnivåer mitt i natten, högre ljusnivåer när det behövs och medelhöga nivåer under övergångsperioderna. Drivern har ingen inbyggd klocka utan räknar ut tiden baserat på tiden mellan tänd och släck. Det tar 3 st. tänd-/släck-cykler för drivern att ställa in sig och följa det förprogrammerade schemat.

NKPG MINI II 12LED 

Armaturen projektanpassas i fabrik och kan ställas in på valfritt flöde upp till 6 200 lumen

NKPG MINI II 24LED 

Armaturen projektanpassas i fabrik och kan ställas in på valfritt flöde upp till 12 400 lumen

NKPG MINI II 36LED 

Armaturen projektanpassas i fabrik och kan ställas in på valfritt flöde upp till 18 000 lumen

Specifikationer
Måttskiss
LED optik och linser
DOKUMENT

Support

Kontakta oss gärna om du har frågor om ljusplanering eller om du behöver hjälp med DIALux filer till våra armaturer. 

OnScreen AB är ett belysningsföretag i teknikens framkant som utvecklar, tillverkar och marknadsför belysningsarmaturer för både ute- och inomhusbruk, med svensk design för offentlig miljö och kräsna konsumenter

PRODUKTER

KUNDSERVICE

KONTAKT

OnScreen AB

Exportgatan 13
SE602 28 Norrköping

+46 (0) 11 12 20 02

info@on-screen.se

Följ oss på sociala medier

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • Vit Instagram Ikon
  • White YouTube Icon

© 2003- 2020 Copyright OnScreen AB