NKPG MINI LED

En modern utomhusarmatur med en unik konstruktion som ger maximal värmeavledning från LED-modulerna. 

 

Svensktillverkad gatuarmatur, med den senaste LED-teknologin som på många vis är ett stort genombrott inom belysningsbranschen. Den höga ljuskvaliteten gör våra vägar säkrare och effektiviteten hjälper städer att sänka sin energiförbrukning utan att kompromissa med ljuskvalitet och energieffektivitet. Högeffektiv gatuarmatur som finns med en rad olika watt effekter med ljusflöden från 1500 och ända upp till 20 000 lumen. Egentillverkade kylprofiler från SAPA Sverige med optimal kylförmåga för bästa prestanda. Universellt fäste som enkelt monteras på stolptopp eller stolparm med möjlighet till justering i båda lägen.  

 

Med Osrams senaste DIM Tool, är det möjligt att aktivera två oberoende dimnivåer för att på så sätt spara ännu mer pengar och på vår miljö. NKPG Mini kan programmeras till att behålla ljusflödet på en förutbestämd konstant nivå över hela livslängden genom att öka strömmen med tiden för att kompensera för den naturliga ljusflödesnedgången. Detta eliminerar "överbelysning" i början och innebär ytterligare energibesparingar. NKPG Mini´s verkligt platta design motverkar uppljus och de olika optikerna klarar alla belysningsstandarder och och krav. Armaturen kan justeras i olika vinklar för att optimera ljusdistributionen vid olika väggeometrier. 
 

Önskar du ta del utav våra ljusdata filer? Skicka gärna dina kontaktuppgifter till oss så ordnar vi det. 
 

Ljusstyrning

Genom ljusreglering är det möjligt att spara stora mängder energi. Under sena kvällar och nätter är ofta behovet av fullt upplysta gator och andra utomhusmiljöer mindre. Att släcka ner belysningen helt kan dock göra att människor känner sig otrygga. Med hjälp av nattsänkning kan stora energibesparingar göras utan att belysningen behöver släckas. De olika system vi använder för ljusreglering utomhus är integrerade i varje armaturs driftdon och sköter sig själva. Nattsänkningen är flexibelt och kan programmeras helt enligt kundens önskemål. Systemet erbjuder upp till 5 flexibla ljusnivåer som kan sättas för valfri tid. Detta möjliggör mycket låga ljusnivåer mitt i natten, högre ljusnivåer när det behövs och medelhöga nivåer under övergångsperioderna. Drivern har ingen inbyggd klocka utan räknar ut tiden baserat på tiden mellan tänd och släck. Det tar 3 st tänd-/släck-cykler för drivern att ställa in sig och följa det förprogrammerade schemat.

Bilder
Produktdetaljer

Armatur                                 NKPG MINI

Effektförbrukning                19W - 114W @350mA - 46W - 195W @525mA

Ljusflöde                               upp till 120 lm/W

Storlek                                B 330 - 400, H 105, D 630  

Vikt                                      5,2 kg - 12 kg

Ljuskälla                               1W Multichip 135 lumens @350mA

Ljusfärg                                3000 K och 4000 K

Färg ljuskälla                         Varmvit: ≥ 82 Neutralvit: ≥ 80

Färg kåpa                            UV beständigt PC RAL 7024 

Material                               Aluminium, GELOY PC/ASA

LED-livslängd                        80.000h @L70B10 (Ta 25 °C) 

Optiskt system                       Asymmetriskt bredstrålande ljusfördelning

Projicerad vindyta, m2            0,070 m² 

IK klass                                8

Dokument
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • Vit Instagram Ikon
  • White YouTube Icon

OnScreen AB (org. nummer 556612-8970) Exportgatan 13, SE602 28 Norrköping, Sverige E-post: info@on-screen.se Tel. 011 12 20 02

© 2003- 2019 Copyright OnScreen AB

Följ oss på sociala medier

PRODUKTER

OnScreen AB är ett belysningsföretag i teknikens framkant som utvecklar, tillverkar och marknadsför belysningsarmaturer för både ute- och inomhusbruk, med svensk design för offentlig miljö och kräsna konsumenter

OnScreen AB

Exportgatan 13
SE602 28 Norrköping

+46 (0) 11 12 20 02

info@on-screen.se

KONTAKT

KUNDSERVICE