INNEBANDY

RESULTATSYSTEM PÅ LEDSKÄRM

OnScreen SportSystem

LED Screen, Perimeter Display, Video Cube, Software

show your passion for sport

BYGGD FÖR ATT FÅNGA UPPMÄRKSAMHET

 

Resultatsystemet OnScreenSport®System är ett lättanvänt system som kan användas för alla typer av sporter såsom fotboll, innebandy, handboll, volleyboll mm. Det gör att man kan använda samma digitala display till alla sporter. 
 

OnScreenSport®System är byggt på den senaste tekniken och kombinerar resultat, video och ljud vilket erbjuder ett innovativt tillvägagångssätt att hjälpa supportrarna följa matchen och samtidigt kunna erbjuda information, underhållning och erbjudanden. 
 

OnScreenSport®System kan lätt integreras med tredjeparts system för att exempelvis kunna leverera resultat från andra matcher, odds för spel eller externa videoströmmar. Det ger även möjlighet att använda hela LED displayens yta för reklaminslag och annat videoinnehåll före och under tävlingarna och pauserna.

REKLAM

Tjäna pengar till klubben med sponsorer

I OnScreen LED SportSystem™ finns det möjlighet för föreningen att tjäna pengar. Till skillnad från andra traditionella resultatsystem är vårt system unikt i sig. Med att kunna visa reklam där sponsorer presenteras samt att företagen marknadsförs på resultattavlan med olika erbjudande eller att matchvärden exempelvis kan erbjuda något speciellt just för denna matchdag. Resultat systemet uppfattas och upplevas som mer ”levande” än en vanlig tavla.

OnScreen SportSystem

 

Styrning 

Under match kan sekretariatet via en touchscreen hantera det enkla och ergonomiskt utformade interfacet för att styra matchklockan, resultat etc. För att öka publikens medverkan kan händelser i matchen kopplas till olika händelser på resultattavlan. Om exempelvis en hemmaspelare gör mål så kan det trigga en videouppspelning av spelaren eller dylikt. Sponsorfilmer eller liknande kan spelas löpande men även kopplas till timeout eller andra typer av händelser i matchen. 
 

Resultattavlan kan disponeras om för att hantera olika faser i matchen. Exempelvis så kan videouppspelningen ske i flera storlekar för pausunderhållning eller stämningshöjare inför match. Efter färdigspelad match kan match-rapporter tas ut från systemet i önskat format, exempelvis Excel. Under match kan systemet löpande skicka ut statusuppdateringar som exempelvis kan användas för att presentera resultat på externa webbplatser. En displayfunktion som visar resultat-tavlan på en webbplats kan också skapas. 

Trigger under match 
Med OnScreenSport®System får du total kontroll över layout och planering av media för att kommunicera upplevelser och budskap. Du har friheten att på förhand bestämma villkoren för när och hur dina budskap ska visas och på vilka skärmar. Ett exempel är när hemmalaget gör mål/poäng klickar du på en siffra som är förprogrammerad för just det eventet. LED-rinken spelar upp en måleffekt samtidigt som det skapas en härlig atmosfär i arenan. 

Att använda olika förprogrammerade triggers för att öka publikens medverkan kan händelser i matchen kopplas till olika händelser på resultattavlan. Om exempelvis en hemma spelare gör mål så kan det trigga en videouppspelning av spelaren eller dylikt på hela LED rinken.

OnScreen AB är ett belysningsföretag i teknikens framkant som utvecklar, tillverkar och marknadsför belysningsarmaturer för både ute- och inomhusbruk, med svensk design för offentlig miljö och kräsna konsumenter

PRODUKTER

KUNDSERVICE

KONTAKT

OnScreen AB

Exportgatan 13
SE602 28 Norrköping

+46 (0) 11 12 20 02

info@on-screen.se

Följ oss på sociala medier

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • Vit Instagram Ikon
  • White YouTube Icon

© 2003- 2020 Copyright OnScreen AB