Glöm lösen?

ProduktbeskrivningFlexibla och driftsäkra LED-kvalitetsmoduler

Tack vare vårt breda urval av LED-produkter kan vi alltid ge dig en optimal lösning utifrån dina behov och önskemål. Alla våra LED-produkter är professionella kvalitetsprodukter, som är designade för sina särskilda ändamål och har lång brukstid. Vi har LED-moduler för både inomhus- och utomhusbruk. 

Storbildsskärmar för inom- och utomhusbruk

Effektivisera dina reklamkampanjer, maximera kundnyttan och öka försäljningen. Som totalleverantör erbjuder vi er en helhetslösning som omfattar allt ifrån en behovsanalys till fasta och tillfälliga installationer på såväl fasader, entréer, parkeringsplatser som annan markyta. Har Ni en fastighet utmed en vältrafikerad väg eller ett välbesökt köpcentrum? I så fall finns det stora möjligheter att nyttja fasaden eller entrén för utomhusreklam.Som totalleverantör erbjuder vi er en helhetslösning som omfattar allt ifrån en behovsanalys till fasta och tillfälliga installationer på såväl fasader, entréer, parkeringsplatser som annan markyta.

Har Ni en fastighet utmed en vältrafikerad väg eller ett välbesökt köpcentrum? I så fall finns det stora möjligheter att nyttja fasaden eller entrén för utomhusreklam. Låter det intressant? - Tveka inte med att höra av dig till oss!
LED-sargreklam framtagen till arenor och sportanläggningar

Vår sportserie är en effektiv mångkampare för idrottsplatser. Den lämpar sig för idrottsevenemang med TV-inspelning och syns även vid direkt solljus. LED-panelens mask och övre kant är skyddade med kraftigt och flexibelt gummi, som skyddar videoväggen mot slag och krockande idrottare från att skadas. Modellerna har smarta, vinklingsbara ben med vars hjälp betraktelsevinkeln kan optimeras för olika arenor.För alla behov

Vid köp av en LED-skärm är det många faktorer att ta hänsyn till. Vilket LED-chip ska skärmen specificeras med, vilken typ av controller har just ni behov av? Vilket är det minsta avståndet skärmen skall ses ifrån? Det finns alltså många frågeställningar och vi hjälper er att ta fram rätt skärm för era behov och krav. Vi erbjuder olika typer av LED-skärmar, fast eller rörlig installation. Båda finns i pixelstorlekar från 1,6 mm SMD upp till 20 mm DIP. Både för inomhus- och utomhusbruk. Att investera i en Storbildsskärm är ofta en stor affär som sträcker sig över många år. Då är det viktigt att välja en trygg leverantör. Vi har levererat LED-skärmar sedan 2006 till både kommuner, fastighetsägare, sporthallar, föreningar och stora företag.

Många referenser

Vi genomfört många stora skyltlösningar inom både stora och små arenor och storbildsreklam allt från Växjö till Kiruna i norr. Kontakta oss gärna för fler eller mer specifika referensobjekt.

Låter det intressant? - Tveka inte med att höra av dig till oss!