Glöm lösen?

Vi har LED skärmar som passar alla situationer!

Vi kan leverera led-skärmar för alla behov. Vi hjälper er med analys och rekommendation av skärm som anpassas efter era specifika behov.

I vårat sortiment finns skärmar för både inom och utomhusbruk. Vi är certifierade, har full support och egen reparationsverkstad om något skulle hända. Våra LED skärmar är av högsta kvalité, har bra priser och kan monteras med stor flexibilitet. Modellerna vi säljer är allt från enkla text-skärmar med bara en till två färger till stora högupplösta fullfärgs videoskärmar. Vi har ett första urval på skärmar, standard och premium. Standardskärmen fyller många gånger behoven och kundens krav till ett förhållandevis lågt pris. Vi kan leverera standardskärmar för inom- och utomhusbruk, från pixelpitch 1,5 mm SMD till 25 mm DIP. 

 

OnScreenSport®System konceptet erbjuder ett komplett resultatsystem för de flesta inomhussporter. Resultatsystemet OnScreenSport®System är ett lättanvänt system som kan användas för alla typer av sporter såsom fotboll, innebandy, handboll, volleyboll mm. Det gör att man kan använda samma digitala display till alla sporter.